NAN 4 OPTIPRO

18 - 24 mjeseci
NAN 4 OPTIPRO

Mlijeko je i nakon 1. rođendana jako važna namirnica za svako dijete. Djetetu u dobi od 1. do 4. godine potrebno je dnevno oko 500ml mlijeka ili adekvatne zamjene. Prilikom izbora mlijeka treba se u ovoj dobi svakako odlučiti za prilagođene proizvode koji će malom rastućem organizmu, koji postaje sve aktivniji, osigurati potrebne hranjive tvari. Kravlje mlijeko u ovoj dobi se ne preporuča jer sadrži previše proteina i određenih minerala (koji mogu opteretiti još nezrele bubrege djeteta), premalo esencijalnih masnih kiselina i premalo željeza.

NAN 4 OPTIPRO mlijeko je namijenjeno djeci od 18 mjeseci nadalje. Može se koristiti dokle god dijete prihvaća ovakav mliječni napitak. Sastavom je prilagođen aktivnoj maloj djeci. U samo 1 šalici mlijeka na dan osiguravaju se potrebni vitamini i minerali, posebice željezo, kalcij i vitamin D. Sadrži aktivne kulture Bifodobacterium Longum i Lactobacillus Rhamnosus.

S OPTIPRO – proteinima visoke kvalitete.

NAN 4 OPTIPRO nije zamjena za majčino mlijeko, već mlijeko posebno napravljeno za zdravu malu djecu od 18 mjeseci nadalje.

  • Od 18 mjeseci godine nadalje
  • Bogato kalcijem, željezom i vitaminima
  • S kulturama Bifodobacterium Longum i Lactobacillus Rhamnosus
  • Pakiranje: 600g